skip to Main Content

Wat leuk dat je
je wilt aanmelden!

Theaterles

Duik in de wereld van theater. Experimenteer met spel, dialogen, mimiek en beweging in zes blokken met speelse lessen. De eerste vijf blokken hebben elk een eigen thema. In het zesde blok maken we een voorstelling waarin alle thema’s samenkomen. De voorstelling presenteer je na de laatste les aan je familie en vrienden.

Jeugdfonds

Het Achterland wordt ondersteund door het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Dat is geweldig, want dankzij dit fonds is cultuur voor iedereen. Mocht je het lesgeld voor Het Achterland niet kunnen betalen, dan springt het Jeugdfonds Sport & Cultuur bij. Zij kunnen de kosten vergoeden. Wil je gebruik maken van een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Geef dit aan in het aanmeldformulier. Wij sturen je dan meer informatie toe.

Meer lezen

Meld je aan!

Aanmelden voor theaterles

    Film en
    Fotografie

    Tijdens workshops, lessen en performances van Het Achterland zal af en toe gefotografeerd worden door onze huisfotograaf. Haar beelden worden gebruikt voor PR-doeleinden, zoals onze website, social media en soms drukwerk. Als je je aanmeldt voor Het Achterland, dan ga je hier automatisch mee akkoord. Heb je bezwaar of vragen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@hetachterland.nl

    Back To Top