skip to Main Content

Workshops
in Hurdegaryp

Theater voor
iedereen

Vanaf september 2021 kun je op vrijdag terecht in It Maskelyn in Hurdegaryp voor theaterlessen van Het Achterland.

Meer informatie
over de workshops

THEATER VOOR ALLE LEEFTIJDEN
Meld je nu aan voor theaterworkshops van Het Achterland op vrijdagen in It Maskelyn in Hurdegaryp. De eerste workshops vindt plaats op vrijdag 3 september. Onder begeleiding van een ervaren theaterdocent leer je de basis van acteren en maak je kennis met verschillende theaterstijlen. Ook werk je toe naar een eindvoorstelling. Je ontdekt hoe het is om samen theater te spelen, maar leert ook je eigen teksten en personages te ontwikkelen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen maken we drie groepen: kinderen van 8 t/m 11 jaar, jongeren van 12 t/m 16 jaar en volwassenen van 17 en ouder.

KOSTEN VAN DE WORKSHOPS
De kosten van een cursusjaar bedragen €297,50. Hiervoor krijg je 36 theaterworkshops waarvan de eerste een gratis proefles is. Zijn de kosten te hoog voor je? Dan vragen we met plezier een vergoeding* van de kosten voor je aan bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Meer informatie over het fonds vind je hieronder, naast het aanmeldformulier.

*Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt vergoedingen aan voor kinderen van 4 t/m 18 jaar.

Kom je
meedoen?

Geef je alvast op voor onze workshops vanaf september. Meer informatie over de startdatum volgt.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Het Achterland wordt ondersteund door het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Dat is geweldig, want dankzij dit fonds is cultuur voor iedereen. Mocht je het lesgeld voor Het Achterland niet kunnen betalen, dan springt het Jeugdfonds Sport & Cultuur bij. Zij kunnen de kosten vergoeden. Wil je gebruik maken van een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen van 4 t/m 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen.

Ook jongeren die meedoen met Het Achterland komen in aanmerking voor ondersteuning van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. In de meeste gevallen kan het volledige lesgeld worden vergoed. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair, in dit geval is dat de directeur van Het Achterland.

Meld je aan!

    Blijf op de
    hoogte

    Back To Top