skip to Main Content

Workshops Hurdegaryp
6-11 jaar

Maak kennis met
theater

Op vrijdagmiddag organiseren we speelse workshops voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Samen experimenteren we met muziek, theater, acteren, licht en geluid.

Meer informatie
over de workshops

AAN DE SLAG MET THEATER
Meld je nu aan voor theaterworkshops van Het Achterland op vrijdagen in It Maskelyn in Hurdegaryp. Onder begeleiding van een ervaren theaterdocent leer je de basis van acteren en maak je kennis met verschillende theaterstijlen. Ook werk je toe naar een eindvoorstelling. Je ontdekt hoe het is om samen theater te spelen, maar leert ook je eigen teksten en personages te ontwikkelen.

Bij veel aanmeldingen splitsen we de groep op in twee leeftijdsgroepen: 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 11 jaar.

AANSLUITEN BIJ HET WORKSHOPPROGRAMMA
Op 3 september zijn we weer gestart met ons workshopprogramma. De workshops vinden plaats in It Maskelyn in Hurdegaryp, tussen 17.00 en 17.45 uur. Wil je nog aansluiten? Dat mag altijd. Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een gratis proefles.

KOSTEN VAN DE WORKSHOPS
Na de gratis proefles volgen betaalde workshops. De kosten bedragen €8,50 per workshop. Het totaalbedrag van het workshopprogramma dient na de proefles te worden voldaan. Betaling kan ook in termijnen. Bij deelname wordt verwacht dat alle workshops worden gevolgd.

Mocht een kind eerder willen stoppen, dan vragen wij u dit op tijd aan te geven in verband met eventuele presentaties. Een tussentijdse beëindiging na 3 workshops, ongeacht de reden, leidt niet tot restitutie. Zijn de kosten te hoog voor je? Dan vragen we met plezier een vergoeding* van de kosten voor je aan bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Meer informatie over het fonds vind je hieronder, naast het aanmeldformulier.

*Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt vergoedingen aan voor kinderen van 4 t/m 18 jaar.

Kom je
meedoen?

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Het Achterland wordt ondersteund door het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Dat is geweldig, want dankzij dit fonds is cultuur voor iedereen. Mocht je het lesgeld voor Het Achterland niet kunnen betalen, dan springt het Jeugdfonds Sport & Cultuur bij. Zij kunnen de kosten vergoeden. Wil je gebruik maken van een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen van 4 t/m 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen.

Ook jongeren die meedoen met Het Achterland komen in aanmerking voor ondersteuning van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. In de meeste gevallen kan het volledige lesgeld worden vergoed. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair, in dit geval is dat de directeur van Het Achterland.

Meld je aan!

    Blijf op de
    hoogte

    Back To Top