skip to Main Content

Workshopprogramma
9-11 jaar

Spelen met
theater

Op woensdagmiddag organiseren we speelse workshops voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Samen experimenteren we met muziek, theater, acteren, licht en geluid.

Meer informatie
over de workshops

SPELEN MET CULTUUR
In blokken van vijf workshops neemt onze workshopdocent je mee in een wereld van cultuur en theater. In ieder blok staat een andere creatieve discipline centraal. Zo experimenteer je onder andere met dans en beweging, geluid en instrumenten, decor en acteren. Spelen en ontdekken staan voorop. Je werkt ieder blok aan een presentatie, die je na de laatste workshop aan je ouders, familie en vrienden mag laten zien.

TIJDELIJK GEEN WORKSHOPS IVM COVID
De basisscholen kunnen gelukkig voorzichtig de deuren weer openen voor leerlingen. Helaas worden op veel scholen de naschoolse activiteiten t/m de zomervakantie afgelast. De reden hiervoor is dat scholen hun handen vol hebben aan het reorganiseren van het reguliere onderwijs. Externe docenten en activiteiten passen daar nu simpelweg niet in. Op basis van deze ontwikkelingen moeten wij de conclusie trekken dat wij ons naschoolse workshopprogramma voorlopig niet kunnen aanbieden. We hopen vanaf september weer jong talent te mogen ontvangen in de Molkfabryk.

Blijf op
de hoogte!

Hopelijk is er vanaf september 2021 weer veel meer mogelijk en kunnen we starten met onze naschoolse theaterworkshops. Ben je geïnteresseerd in de workshops en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief op de homepage.

Kom je
meedoen?

Geef je alvast op voor onze workshops vanaf september. Meer informatie over de startdatum volgt.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Het Achterland wordt ondersteund door het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Dat is geweldig, want dankzij dit fonds is cultuur voor iedereen. Mocht je het lesgeld voor Het Achterland niet kunnen betalen, dan springt het Jeugdfonds Sport & Cultuur bij. Zij kunnen de kosten vergoeden. Wil je gebruik maken van een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen van 4 t/m 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen.

Ook jongeren die meedoen met Het Achterland komen in aanmerking voor ondersteuning van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. In de meeste gevallen kan het volledige lesgeld worden vergoed. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair, in dit geval is dat de directeur van Het Achterland.

Meld je aan!

    Blijf op de
    hoogte

    Back To Top