skip to Main Content

Workshopprogramma
6-11 jaar

Speelse
workshops

Op woensdagmiddag organiseren we speelse workshops voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar. Samen experimenteren we met muziek, theater, acteren, licht en geluid.

Meer informatie
over de workshops

SPELEN MET CULTUUR
In blokken van 6 workshops op de woensdagmiddag neemt onze workshopdocent je mee in een wereld van cultuur en theater. In ieder blok staat een andere creatieve discipline centraal. Zo experimenteer je onder andere met dans en beweging, geluid en instrumenten, decor en acteren. Spelen en ontdekken staan voorop. Je werkt ieder blok aan een presentatie, die je na de laatste workshop aan je ouders, familie en vrienden mag laten zien.

Bij veel aanmeldingen splitsen we de groep op in twee leeftijdsgroepen: 6 t/m 8 jaar en 9 t/m 11 jaar.

AANSLUITEN BIJ HET WORKSHOPPROGRAMMA
Op 1 september zijn we weer gestart met ons workshopprogramma. De workshops vinden plaats in de Molkfabryk in Burgum, tussen 15.30 en 16.15 uur. Wil je nog aansluiten? Dat mag altijd. Neem contact met ons op en kom een keer langs voor een proefles.

KOSTEN VAN HET WORKSHOPPROGRAMMA
Na de gratis workshops volgen 30 betaalde workshops. De kosten voor het gehele jaar bedragen €255,- (30 workshops x €8,50 per workshop) en dienen na de proefles te worden voldaan. Bij deelname wordt verwacht dat alle workshops worden gevolgd. Mocht een kind eerder willen stoppen, dan vragen wij u dit op tijd aan te geven in verband met eventuele presentaties. Een tussentijdse beëindiging na 3 workshops, ongeacht de reden, leidt niet tot restitutie. Zijn de kosten te hoog voor je? Dan vragen we met plezier een vergoeding* van de kosten voor je aan bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Meer informatie over het fonds vind je hieronder, naast het aanmeldformulier.

*Het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt vergoedingen aan voor kinderen van 4 t/m 18 jaar.

KEERTJE
MEEDOEN?

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst een keer komt kijken op woensdag, voor je je aanmeldt voor de workshops. Stuur ons gerust een mailtje, dan nodigen we je uit!

Doe je mee?

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Het Achterland wordt ondersteund door het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Dat is geweldig, want dankzij dit fonds is cultuur voor iedereen. Mocht je het lesgeld voor Het Achterland niet kunnen betalen, dan springt het Jeugdfonds Sport & Cultuur bij. Zij kunnen de kosten vergoeden. Wil je gebruik maken van een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen van 4 t/m 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen.

Ook jongeren die meedoen met Het Achterland komen in aanmerking voor ondersteuning van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. In de meeste gevallen kan het volledige lesgeld worden vergoed. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair, in dit geval is dat de directeur van Het Achterland.

Meld je aan!

    Blijf op de
    hoogte

    Back To Top