skip to Main Content

Verdiepings
programma 12+

Ook gek op
theater?

Ben je 12 jaar of ouder en graag creatief bezig? Meld je dan nu aan voor ons verdiepingsprogramma. Hier ontdek je jouw talenten en experimenteer je met onder andere dans, theater en muziek.

Meer informatie over het verdiepingsprogramma

Talenten van 12+ kunnen op zaterdagen bij ons terecht voor het verdiepingsprogramma. Dit programma bestaat uit een introductieprogramma en 3 blokken van 10 weken met inspirerende lessen. Tijdens deze lessen ga je aan de slag met dans, acteren, theaterproductie, decorontwerp, licht, geluid en techniek.

DE PLEK WAAR TALENT GROEIT

In ons verdiepingsprogramma leer je jezelf beter kennen en ontdek je waar jouw fascinaties liggen. Je kunt bijvoorbeeld tot de ontdekking komen dat je helemaal geen acteur wilt worden, maar veel liever decors en kostuums ontwerpt. Of je realiseert je dat je heel goed bent in toneelteksten schrijven. In ons cultuurlab krijg je alle ruimte om je talenten te verkennen. Voor elk talent is ruimte.

Ieder blok sluiten we af met een performance of productie die jou de kans geeft om te stralen op het podium, of ernaast. Soms is dat een theatervoorstelling, maar het kan ook een andere vorm krijgen. Ook nemen we regelmatig een kijkje achter de schermen bij een podium, theater of schouwburg.

MEEDOEN AAN HET VERDIEPINGSPROGRAMMA

Instromen in het huidige Verdiepingsprogramma is niet meer mogelijk. Momenteel is een nieuw programma voor jongeren vanaf september 2022 in ontwikkeling. Binnenkort verschijnt hierover meer informatie op de website.

Keertje
meedoen?

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst een keer komt kijken op zaterdag, voor je je aanmeldt voor het verdiepingsprogramma. Stuur ons gerust een mailtje, dan nodigen we je uit!

Let's go!

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Het Achterland wordt ondersteund door het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Dat is geweldig, want dankzij dit fonds is cultuur voor iedereen. Mocht je het lesgeld voor Het Achterland niet kunnen betalen, dan springt het Jeugdfonds Sport & Cultuur bij. Zij kunnen de kosten vergoeden. Wil je gebruik maken van een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Geef dit dan aan in het aanmeldformulier.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor kinderen van 4 t/m 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen.

Ook jongeren die meedoen met Het Achterland komen in aanmerking voor ondersteuning van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. In de meeste gevallen kan het volledige lesgeld worden vergoed. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair, in dit geval is dat de directeur van Het Achterland.

Meld je aan!

Nog even
geduld...

Binnenkort kun je je aanmelden voor het nieuwe programma vanaf september 2022.

Blijf op de
hoogte

Back To Top