skip to Main Content

Vacature: freelance creatief therapeut/coach

Wij zoeken per 1 maart 2022 een creatief therapeut/coach om ons team te versterken. In maart starten wij met het programma De Woonkamer, voor jongeren met autisme. De jongeren kunnen op zondagen tussen 14.00 en 18.00 uur binnenlopen in De Woonkamer met een creatieve vraag of werken aan kunstzinnige projecten. Als creatief therapeut/coach geef je, samen met een workshopdocent, richting en sturing aan dit proces.

Wie zijn wij?

Het Achterland is het cultuurlab voor jong talent uit de regio Noordoost-Fryslân. Hier gaan kinderen en jongeren op zoek naar wie ze zijn en wat hun talent is. Ongeacht afkomst, achtergrond of niveau. In ons lab helpen we kinderen en jongeren uit de regio met het ontwikkelen van hun talent. Ze verwerven kennis en vaardigheden op gebied van theater, creativiteit en cultuur. Hier lees je meer over Het Achterland.

Wat zoeken we?

Wij zoeken een freelance medewerker met een enthousiaste houding, een creatieve geest en therapeutische achtergrond. Werkervaring met deze doelgroep is geen vereiste, affiniteit uiteraard wel. Je bent mede verantwoordelijk voor de sturing en ontwikkeling van de jongeren. Ook zorg je voor een veilige sfeer in De Woonkamer. We verwachten dat je adequaat kunt handelen in stressvolle situaties. Je bent communicatief vaardig en hebt oog voor groepsprocessen. Dit wil zeggen dat je in staat bent om samenwerkingen tussen de jongeren te versterken. Je bent een teamplayer in een creatieve werkomgeving en een goede gespreksstarter.

  • Creatieve, dynamische en uitdagende werkomgeving
  • Honorarium in overleg
  • Opdracht van ca. 4 uur per week, op freelance basis (uitgezonderd schoolvakanties)
  • Werkervaring met jongeren met ASS
  • Veel ruimte voor eigen inbreng
  • Out of the box mogen denken
  • Samenwerken binnen een zelfsturend team met grote mate van eigen regie, verantwoordelijkheid en betrokkenheid.

Solliciteer!

Kom jij ons team versterken? Stuur een motivatiebrief en CV voor 28 januari naar info@hetachterland.nl t.a.v. Teun Gijzen en Adriaan Groffen.

Back To Top